Gfhowdrarrmqmqhnhyhu

Yksityiskoulutus verkossa

Nyt voit saavuttaa koulutustavoitteesi missä tahansa

Sijainti ei ole enää este koulutukselle. Saat verkkoympäristössä kaiken, mitä saisit yksityiskoulutuksessa kotonasi. Voit harjoitella omassa aikataulussasi sinulle sopivissa paikoissa. Tarvitset vain yhden älylaitteen kommunikointiin, videoimiseen ja verkkoympäristön käyttöön sekä internet-yhteyden.

Yleisimpiä harjoittelun kohteita ovat erilaiset yksin olemisen ongelmat ja eroahdistus, hihnassa käveleminen ja vastaantulevien haukkuminen, muut arkikäyttäytymiset ja pentukoulutukset. Kouluttaja arvioi, voidaanko koulutustapauksesi varmasti tehdä verkossa.

Yleisiä kysymyksiä


Kuinka koulutus tapahtuu?
Ensin tarvitaan lisätietoja koulutustapauksesta. Tietoja kerätään sekä videoimalla että vastaamalla kouluttajan kysymyksiin ja mahdollisesti pitämällä päiväkirjaa. Koulutustapaamisia voidaan tarvittaessa pitää myös videopuheluina tai -kokouksina. Jotkin asiakkaat aloittavat yksityiskoulutuksen kotikäynnillä ja jatkavat koulutusta verkossa. Verkkoalueella on tiedostoja ja asetettuja tehtäviä sekä tiedonjakokanavia prosessin etenemisen seuraamiseksi.
Mitä verkkokoulutus maksaa?
Verkkokoulutuksen aloituspaketti, johon sisältyy koulutusympäristön luominen, videoiden ja materiaalien tarpeen kartoittaminen ja näiden katseleminen, tietojen yhteen kerääminen ja koulutuksen suunnitteleminen sekä 1-2 koulutusharjoituksen valitseminen ja kouluttaminen maksaa 150€ sis. alv. Koulutusta voidaan jatkaa moduleittain, jolloin 1-2 lisäharjoituksen antaminen ja seuraaminen maksaa 75€, joka veloitetaan modulin alussa. Harjoitusaika on tavallisesti n. 4-6 viikkoa yhden modulin parissa.
Kuinka pitkään koulutus kestää?
Koulutuksen pituus mukautuu koulutustarpeisiisi. Aloituspaketin etätuen kesto on 6 viikkoa aloituspäivästä, ellei prosessia hidasta esimerkiksi eläinlääkärin tutkimukset ja diagnoosit tms. pakolliset tekijät. Jatkomoduleiden seurantajaksot ovat myös 6 viikkoa eteenpäin. Kouluttajan etätuen päättyessä koulutusmateriaaleista pdf-tiedostot voi ladata itselleen.
 

Kuulostaako sopivalta?
Ilmoittaudu sivun ylälaidassa.

Korkeatasoinen käyttömukavuus ja erityinen helppokäyttöisyys

Alla on esimerkki siitä, miltä modulit näyttävät ja kuinka ne toimivat. Sinulle suunnitellut modulit toki sisältävät omia koulutusmateriaalejasi kuten videoita, kuvia, taulukoita ja pdf-tiedostoja,
jotka eivät näy esimerkimoduleissa.

Sisältö


  Esim. Koulutusprosessin valmistelut
Saatavilla päivät
päivät Liityttyäsi
  Esim. Koulutussuunnitelmaan tutustuminen
Saatavilla päivät
päivät Liityttyäsi
  Esim. Käytännön harjoitusten aloittaminen
Saatavilla päivät
päivät Liityttyäsi

Kouluttajasi


Kouluttaja Jenny Jalonen
Kouluttaja Jenny Jalonen

Koulutukseltani olen nykyaikaisen, tieteisiin perustuvan kouluttamisen osaaja; minulla on eläintenkouluttajan sekä eläinalan yrittäjän ja asiakaspalvelun tutkinnot, joiden lisäksi olen eläin- ja ongelmakoirakouluttaja. Olen myös eläintenkouluttajaopiskelijoiden mentori sekä oppilaitos Amiedun tutkintoarvioija. Opiskelen käyttäytymistä myös psykologian opintojen muodossa yliopistossa, jonne olen lähtenyt käyttäytymisanalyysin perässä. Tärkeintä työssäni onkin monipuolinen ja jatkuva kehittyminen tieteellisen tiedon lisääntyessä.

Työkokemukseni ja osaamisalani tärkein ydin ovat koirien erilaiset ongelmakäyttäytymiset ja niiden ratkaiseminen. Koulutan koirien lisäksi myös muita eläimiä, sekä alamme tulevaisuuden edistämiseksi kouluttajaopiskelijoita useiden eri väylien kautta. Aloitin työskentelyn koirien kanssa harrastuspohjan jälkeen vuonna 2006. Sittemmin olen opiskellut kaikin keinoin sekä kouluttamisen käytännöllistä, että tieteellistä puolta. Tieteen aloilla lisääntyvän tiedon tutkimisen ja asiakkaiden sivusta ohjaamisen ohella olen pyrkinyt kouluttamaan eläimiä omin käsin niin paljon kuin mahdollista - mekaanisen koulutusosaamisen takaamiseksi. Suurimmat opettajat työssäni ovat olleet tuhannet tapaamani koiraperheet erilaisine ongelmineen.

Työskentelen lisätäkseni koirien ja ihmisten välistä hyvinvointia. Pyrin lisäämään ihmisten tietoutta tieteisiin perustuvista koulutusmenetelmistä ja vähentämään koiran paineistamiseen ja rankaisuun perustuvien menetelmien käyttöä. Kaikki käyttäytymisen muokkaaminen on mahdollista hyvinvointia edistävin keinoin.